6 star hotel Amsterdam

6 sterren hotel Amsterdam – TwentySeven

6 sterrenhotel amsterdamFoto: Hotel TwentySeven

Het sensationele, gloednieuwe boetiekhotel TwentySeven in het historische centrum van Amsterdam, om precies te zijn aan de Dam tegenover het Koninklijk Paleis en de Bijenkorf, is een meesterwerk van de eenentwintigste eeuw.

Het hotel wordt beschouwd als het eerste 6 sterren hotel van Amsterdam en Nederland. De naam van het hotel refereert naar het adres van het hotel, Dam 27 in Amsterdam. Het hotel is gevestigd in het monumentale gebouw (1913) van de Koninklijke Industriëele Groote Club. Een unieke locatie in het historische centrum van Amsterdam dichtbij de wereldberoemde musea van Amsterdam zoals het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Anne Frank Huis. Het Centraal Station van Amsterdam is op 10 minuten loopafstand, luchthaven Schiphol op 25 minuten rijden en van het hotel naar de Keukenhof  is minder dan 40 minuten rijden.

betaalbare hotels in amsterdam

Het luxe design en de services die het hotel haar gasten biedt, is bijna ongelimiteerd. Het hotel heeft 16 individueel ontwikkelde uitzonderlijk mooie suites met oppervlaktes variërend van 45 tot 216 vierkante meter. De duurste kamer van dit 6 sterren hotel in Amsterdam is EUR 9,000 per kamer per nacht. Het design en de details van het interieur zijn adembenemend. Alleen de allerbeste materialen zijn gebruikt. Van gordijnen uit Italië tot tapijt uit Nepal. Iedere badkamer is voorzien van kranen met een waarde van maar liefst 26.000 euro en de vloeren zijn van het mooist denkbare marmer. Daarnaast biedt het hotel een bijna oneindige lijst aan services om je verblijf onvergetelijk te laten zijn. Wat dacht je van een privé butler, een private shopper en een personal trainer. En als je Amsterdam gaat verkennen kun je je kinderen in de vertrouwde handen overdragen van een nanny die ervoor zorgt dat ook zij hun verblijf in TwentySeven als een droom zullen ervaren.

Het ‘Dream Team’ van de tweevoudig winnaar van de ‘Hotelier of the Year’ award Eric Toren bestaat uit Master Chef Pascal Jalhay verantwoordelijk voor het toprestaurant van het hotel ‘Bougainville’. Hij zal worden bijgestaan door  Lendl Mijnhijmer als ‘wine director’, die door GaultMillau uitgeroepen werd als meest getalenteerde sommelier van 2017.

Voor een droomverblijf in Amsterdam boek je een kamer bij TwentySeven.

AMSTERDAM HOTEL

Geef een antwoord