ontdek de bollenstreek op de fiets

de Allermooiste fietsroutes van nederland

De allermooiste fietsroutes van Nederland

In september 2020 publiceerde de Kampioen de verkiezing voor de allermooiste fietsroute van Nederland. Lezers en leden konden hún favoriete route opgeven. Het boek De allermooiste fietsroutes van Nederland is de opvolger van de Fietsgids Nederland.

Onze lezers herkennen wellicht hun eigen ingezonden route, de klassiekers uit de Fietsgids Nederland, favoriete fietsroutes uit Eropuit én nieuw ontwikkelde fietsroutes door het hele land.

Alle routes zijn gebaseerd op knooppunten en achterin het boek zijn knooppuntkaartjes ingestoken om mee te nemen tijdens het fietsen. Ook plaatsen we er steeds een QR-code bij, zodat je de route kunt uploaden in de ANWB Eropuit Fietsapp.

Verdwalen is hiermee verleden tijd. Zo heb je thuis alle informatie over de routes in een mooi gebonden boek met inspirerende foto’s en uitgebreide informatie, en alle praktische zaken voor onderweg in een handomdraai bij de hand.

De allermooiste fietsoutes van Nederland

100 mooiste e-bike routes van nederland

Dit boek is de perfecte metgezel voor elke fietsliefhebber die op zoek is naar avontuur. Ontdek ultieme fietsroutes, verborgen juweeltjes en prachtige landschappen in Nederland.

Fietsroutes – Bollenstreek Reisgids

Ontdek de meest pittoreske landschappen en historische bezienswaardigheden van Nederland op de fiets. Het boek bevat 100 prachtige fietsroutes voor avontuurlijke reizigers en natuurliefhebbers.

Fietsvakanties dichtbij huis

De voorgestelde vakanties duren drie tot zes dagen en bestaan uit een fietstraject in lijn of in lusvorm of uit verschillende dagtrips vanuit een centrale standplaats. De fietsroutes volgen niet enkel bekende langafstandspaden, maar ook eigen trajecten. Elke fietstocht is uitvoerig beschreven en werd in het terrein grondig getest. Met veel praktische details over logies, transport, kaartmateriaal en extra informatie.
Iedere tocht is duidelijk in kaart gebracht.

Unieke fietservaring

Verken de Bollenstreek op de fiets en ontdek verborgen juweeltjes en adembenemende landschappen

Ontdek de adembenemende schoonheid van de beroemde Nederlandse bloemenvelden op de fiets. Ervaar de kleurenpracht en de geur van de lente tijdens deze unieke fietservaring

Waarom op de fiets?

Waarom fietsen door de Bollenstreek de ultieme manier is om te genieten van deze prachtige regio: