tuktuk

Electrische Tuktuk

Bezoek de leukste plekjes van de Bollenstreek met de 7-persoons elektrische TukTuk. In het voorjaar is het een super leuke manier om de prachtige bollenvelden met narcissen, hyacinten en tulpen te bekijken. In de zomer kun je over de boulevard van Noordwijk cruisen of een leuke city experience in Leiden beleven met de TukTuk.

De TukTuk is inclusief chauffeur die je bij de mooiste plekjes brengt. Laat het weten als je muziek aan boord wilt of dat je in alle rust wilt genieten van de omgeving. Onderweg zijn er voldoen plekjes om op een terras neer te strijken of neem zelf lekkere hapjes en drankjes mee voor onderweg!

Ophaal service Bollenstreek

Kom naar Have Fun Events in Voorhout of wij komen u ophalen bij uw hotel, Keukenhof of andere locatie in de Bollenstreek.

TukTuk culinair

Rij met de TukTuk via een mooie route naar drie verschillende dorpen voor een voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende restaurants. Onderweg nog een stop maken bij een bloemenveld, het strand, een museum of andere attractie? Onze chauffeur brengt u waar u heen wilt! 

Wil je ook genieten van een rit in de TukTuk en geruisloos door de Bollenstreek of Leiden rijden? Kijk voor meer informatie op www.havefunevents.nl/tuktuk