Renzy Bollenstreek Reisgids

Elektrische GPS tours

Elektrisch rijden voor de fun!

GPS tours met de stoere Renault Twizy, een 100% elektrisch en milieuvriendelijk voertuig voor 2 personen! Het unieke open en eigentijdse design van de Twizy geven je een gevoel van vrijheid. Je voelt, ruikt en beleeft direct waar je rijdt! Een unieke ervaring met gegarandeerd aandacht onderweg.

Beleef een mooie tour!

Onze GPS tours brengen je langs de mooiste plekken die Zuid-Holland rijk is zoals de Duin en kustlijn, de Kaag met haar prachtige polders en windmolens, de bollenstreek, het Groene Hart en Leiden. Je kunt onze GPS tours boeken voor de ochtend, middag of avond. Prijzen vanaf € 65,- per GPS tour voor 2 personen.

Promo­ties & Events

Je kunt onze Renault Twizies boeken voor outdoor promoties en events. Aandacht gegarandeerd! Wij bieden verschillende packages aan om aan jouw behoeften te voldoen. Van volledige wrapping, crew tot op maat gemaakte GPS tours. Stuur ons een e-mail voor meer info.

"Erg lekker touren in dit wagentje! De Twizy is elektrisch, gemakkelijk te hanteren en geweldig om rond te rijden in een mooie omgeving. Aan boord GPS navigatie die toeristische bezienswaardigheden vermeldt, zeer de moeite waard.

Boek nu via http://www.renzy.nl/, hello@renzy.nl of telefonisch 0252 - 51 40 62 en gebruik deze unieke kortingscode: bollenstrk10 en je krijgt 5% korting op de totaalprijs!