Renzy Bollenstreek Reisgids

De 5 leukste manieren om de Bollenstreek te verkennen

RENAULT TWIZY

Op de fiets door de Bollenstreek

NIEUW in de Bollenstreek: ‘RENZY.nl’. Ontdek de Bollenstreek met z’n tweeën in een Renault Twizy. 100% elektrisch, 100% praktisch en 100% veilig. Een kleine auto met een grote ‘fun’ factor. Ga lekker een dagje toeren langs bezienswaardigheden als ‘t Huys Dever, Kasteel Keukenhof of Slot Teylingen. Of lekker cruisen over de boulevards van Noordwijk of Katwijk. Zeker weten dat je opvalt! Er zijn verschillende routes waaruit je kunt kiezen. Via GPS volg je de aangegeven route. Een heerlijke manier om veel van de Bollenstreek te zien op een ontzettend leuke manier. Je kunt kiezen uit verschillende routes. Te boeken op  http://www.renzy.nl/ of telefonisch 0252 - 51 40 62. Gebruik deze unieke kortingscode: bollenstrk10 en je krijgt 5% korting op de totaalprijs!

 

SOLEX TOUR

Op de fiets door de Bollenstreek

Je ziet ze vaak rondrijden in de Bollenstreek, een groep mensen met een grote glimlach op het gezicht terwijl ze op een oude Solex door de streek rijden. Wil jij ook het gevoel van de jaren '60 herbeleven? Kies dan voor een toertocht op goed onderhouden Solexen uit 1964. De ouderwetse geur van de Solexmotortjes en het authentieke geluid ervan maken het tot een onvergetelijke belevenis. Vanaf 2 personen ga je op pad met een routekaart of een routeleider. Kijk op www.havefunevents.nl/solex/ voor meer informatie en prijzen. 

 

OP DE FIETS

Op de fiets door de Bollenstreek

Wat is er leuker dan een nieuwe omgeving, een ander dorp of een andere streek te verkennen dan op de fiets. Je neemt alles in je op. Je rijdt in alle rust langs de mooiste plekjes. Door de duinen, langs het strand, over de boulevard of door de prachtig bloeiende bollenvelden. Je flitst niet overal voorbij; je neemt de tijd. Je ruikt de velden en voelt de frisse Hollandse wind in je gezicht. En je komt natuurlijk op plaatsen waar je alleen met de fiets kunt komen. Huur een fiets en trek erop uit. Voor fietsverhuur adressen klik hier. Ben je op zoek naar de mooiste fietsroutes in de Bollenstreek, klik hier.

 

VESPA TOUR

Op de fiets door de Bollenstreek

Of wat dacht je van lekker toeren op een vrolijk gekleurde Italiaanse Vespa scooter. Een helm is niet nodig. Maak een leuke toertocht door de duinen en over de boulevards van Noordwijk en Katwijk; Enjoy the Italian Lifestyle! Wil jij ook de Bollenstreek in stijl en op een ontspannen manier ontdekken? De huur van de Vespa is inclusief verzekering en onbeperkte kilometers. Voor informatie en prijzen ga je naar www.vespaverhuurnoordwijk.nl

 

HELICOPTERVLUCHT

Helikoptervlucht over de Bollenstreek

Je kent ze wel, de prachtige foto’s van de Bollenstreek die je vaak op kalenders ziet. De langgerekte velden met alle denkbare kleuren, gefotografeerd van bovenaf. Wil jij dit zelf ook wel eens ervaren; die kleurrijke bollenvelden van bovenaf bewonderen? Boek dan een helikoptervlucht over de bollenvelden. Let op, de meeste bollenvelden staan in bloei in de maanden april en mei. Een helikoptervlucht is al een op zichzelf staande ervaring. De klapperende wieken, het rauwe geluid van de motor en de voor je gevoel verbazingwekkende snelheid waarmee je opstijgt en afstand neemt van de aarde onder je voeten. Tel daarbij op het gevoel van vrijheid als je hoog in de lucht boven alles uit vliegt en de schitterende vergezichten en je weet dat dit een ervaring is die je nooit zult vergeten. Oh ja, vergeet niet je camera mee te nemen! Kijk op www.havefunevents.nl/helikopter/ voor informatie en prijzen.Booking.com

Geef een antwoord