Kickbike FunStep

Kickbike FunStep

Wat is er nou leuker dan op een mooie zonnige dag door de Bollenstreek te cruisen op een tweewieler. Wij deden dat vandaag op een wel heel speciale tweewieler; een KickBike Funstep van @havefunevents. Dit is een electrische step met een actieradius van maar liefst 40km. Voluit gaat de step 25km per uur. Je hebt er dan ook een (bromfiets) rijbewijs voor nodig.

Steppen kan maar het hoeft niet. Je kunt 'gas' geven door een klein hendeltje dat aan het rechter handvat zit naar beneden te drukken. Blijf je dat doen, dan hoef je niet meer te steppen maar wordt de step automatisch voortgedreven door de 36V/250W elektromotor. Richting aangeven is wat lastig omdat je minder goed balans kunt houden dan op een fiets. Dat is dan ook het enige wat even wennen is. Kun je staan en een knopje indrukken, dan kun je vele kilometers plezier beleven! Het kost je geen enkele inspanning.

Je kunt overal parkeren. Moet je een stukje bergop in de duinen of heb je forse tegenwind. Het maakt allemaal niet uit. Je staat rechtop en geeft 'gas' middels het kleine hendeltje en de KickBike Funstep doet de rest. Een geweldig leuke manier om de Bollenstreek te verkennen.

Wil je m ook eens huren? Ga dan naar www.havefunevents.nl/